* Parachute Rigging

* Onderhoud

* Reparatie

* Verkoop

* Advies

* Bemiddeling

Govert Flinckstraat 19

7312 RN  Apeldoorn

info(at)airrigging.nl

Rigging Innovations harnas containersysteem “CPX”

Compleet met RVS ringen, comfort padding enz.

 

Na het succes van de Talon, Talon Classic, Talon Classic pro en de Talon classic pro 3.0 komt Rigging Innovation met de Classic Pro Extreme. De CPX is de grotere broer van de immens populaire CURV.

 

De CPX heeft alle succes factoren van de oorspronkelijke Talon met de nieuw "BIO Yoke".

Deze Yoke is een harnas in het harnas waardoor de positie van het harnas op je rug blijft waar die hoort te zitten. Met of zonder main het gevoel blijft het zelfde.

 

De posities van het 3-ring systeem is zodanig dat de springer een perfecte rechtop lichaamspositie heeft, wat er voor zorgt dat deze een volledig vrij uitzicht heeft bij voetplaatsing op het doel bij precisiespringen.

 

Het Ontwerp van het multi Flex scharnierend harnas, is oorspronkelijk ontworpen en gepatenteerd door Sandy Reid, en is uitgegroeid tot de wereld standaard voor vrijwel alle sport parachute harnassen.

 

De configuratie van de nieuwe CPX maakt gebruik van een nieuwe been riem configuratie oorspronkelijk ontwikkeld voor de Voodoo-Curv.

 

Dit ontwerp zorgt voor aanzienlijk meer comfort rond de bovenste dij en betere been beweging tijdens de laatste benadering.

 

Omdat in de productie bij alle harnassen alles met alle opties wordt vervaardigd, kan de fabrikant dit harnas produceren tegen lagere kosten t.o.v. de concurrentie. Waar een Vector of de Javelin met "full-options" over de $ 3200,- gaat is de CPX te leveren voor maar $ 2999,-.

 

Voor detail informatie over het harnas en de container kijk je op de pagina van de "CURV"

AirRigging service is powered bij (Di)air te Apeldoorn

© 2016 (Di)air Prijzen onder voorbehoud en onderhevig aan veranderingen