* Parachute Rigging

* Onderhoud

* Reparatie

* Verkoop

* Advies

* Bemiddeling

Govert Flinckstraat 19

7312 RN  Apeldoorn

info(at)airrigging.nl

Rigging Innovations harnas containersysteem “CURV”

Compleet met RVS ringen, comfort padding enz.

 

 Het meest innovatieve rig wat op dit moment te verkrijgen is. 

Comfortabel harnas door het geïntegreerde “Bio-Yoke” systeem (patent pending). 

  

De “Bio-Yoke” is een extra harnas wat de natuurlijke lijnen van je lichaam volgt over je gehele rug. 

De “Bio-Yoke” verdeeld het gewicht van je uitrusting over je gehele rug en schouders. 

  

De pasvorm van de “Curv” is meer verwant aan het dragen van een vest of rugzak dan het dragen van de gebruikelijke parachute uitrusting. Met de verdeling van het gewicht over de hele rug is het waargenomen gewicht van het systeem minder dan het werkelijke gewicht.

  

Door de goed sluitende pasvorm blijft de container perfect op je rug liggen. “angle flying”, “Head down” snelle draaien bij FS, het harnas volgt al jouw bewegingen zonder “na-ijlen”.

  

De CURV is zijn geld meer dan waard.   

De binnenkant van de schouder en beenbanden zijn gebouwd met een binnen naad wat resulteert in meer comfort. De sluitflappen van de main container zijn voorzien van speciaal ontworpen endtabs die voor een lager profiel zorgen van de main container. Roestvrij staal mini ring hardware is standaard voor het uiterlijk en duurzaamheid.

  

Het beenriem kruispunt is volledig opnieuw ontworpen om meer comfort en veiligheid te bieden rond de bovenkant van de dij. Het houdt de beenriem en padding op zijn plaats en verhindert het glijden van de been in vrijeval. Dit elimineert vrijwel de noodzaak voor de "bungee" cross connector.

  

De mainlift webbing bevat een modulaire pocket voor het 3-ring release en reserve ripcord. 

De pockets zorgen ervoor dat de mainlift webbing alle kracht op kan nemen bij hoge "G" krachten zonder de release vast te klemmen. Dit voorkomt hard pulls op de reserve and 3-ring release.

  

Accessories / Bonus Features 

Main risers en toggles, TY-17 risers met RVS hardware, Velcro loze toggles, dive loops, and anti-twist cable tubes zijn standaard. De standaard lengte is 19” maar kunnen ook naar eigen wensen geleverd worden zonder extra kosten. Het reserve ripcord en 3-ring release worden standaard geleverd met een "Sure-Grip" rubberachtige stof voor een betere grip onder alle omstandigheden.

Een speciaal ontworpen lus is ingebouwd in de bovenste reserve flap waarmee een custom designed magnetische slider stow geplaatst kan worden zonder de werking van de reserve te verstoren.

  

Standaard is er een hookknife met pocket geïntegreerd in de rechter mainlift web 3-ring release cover.   

Een speciaal ontworpen lus is ingebouwd in de bovenste reserve flap waarmee een custom designed magnetische slider stow geplaatst kan worden zonder de werking van de reserve te verstoren.

  

Omdat in de productie bij alle harnassen alles met alle opties wordt vervaardigd, kan de fabrikant dit harnas produceren tegen lagere kosten t.o.v. de concurrentie. Waar een Vector of de Javelin met "full-options" over de $ 3200,- gaat is de CURV te leveren voor $ 2999,-.

AirRigging service is powered bij (Di)air te Apeldoorn

© 2016 (Di)air Prijzen onder voorbehoud en onderhevig aan veranderingen