* Parachute Rigging

* Onderhoud

* Reparatie

* Verkoop

* Advies

* Bemiddeling

Govert Flinckstraat 19

7312 RN  Apeldoorn

info(at)airrigging.nl

Over ons

Paul Gommers jr is de Master rigger en oprichter van AirRigging Service. Danielle Gommers-Vriezema is de eigenaar en administratieve kracht achter het bedrijf.

 

Paul is para-instructeur, tandemmaster en FAA/KNVvL masterrigger. Paul is ruim 25 jaar actief binnen de parachute sport en heeft meer dan 5700 parachute-sprongen op zijn naam.

 

Vanaf het begin van zijn paracarrière heeft hij zich telkens verder ontwikkeld in de parasport. Hij heeft alle disciplines binnen het parachutespringen beoefend maar heeft als wedstrijdsport gekozen voor precisiespringen.

 

Mede hierdoor heeft hij voor diverse televisieprogramma’s en reclamebureaus speciale parachutesprongen uitgevoerd. Bijvoorbeeld de opening van Walibi Flevo voor Telekids, Ernst, Bobby en de rest en de reclame commercials van centraal beheer.

In 2015 werd hij voor de 11x Nederlands kampioen precisiespringen. Een ander hoogtepunt was zijn 6e plaats op de Worldcup of Champions waarmee hij de

“A” topsport status van het NOC*NSF behaalde.

 

Tijdens zijn para loopbaan heeft hij altijd veel interesse gehad in het materiaal. Als instructeur ziet hij toe op de naleving van veiligheid maar aan materiaal mocht hij niets doen. In 1995 besloot hij hier verandering in te brengen.

 

Na het behalen van zijn vouwbevoegdheid (seniorrigger), is hij direct verder gegaan in zijn ontwikkeling als rigger. Na een stage periode bij Sandy Reid, eigenaar van Rigging Innovations en een opleiding bij de US Academy of Parachute Rigging, haalde hij zijn FAA masterrigger rating.

 

Terug in Nederland heeft Paul nog diverse periodes bij KNVvL rigger-instructeur en BPA masterrigger Jo Oosterveer gelopen om uiteindelijk ook zijn KNVvL masterrigger rating te halen.

AirRigging service is powered bij (Di)air te Apeldoorn

© 2016 (Di)air Prijzen onder voorbehoud en onderhevig aan veranderingen